background-image

Kapperszaken Rotterdam

Ben je op zoek naar kappers in Rotterdam dan zul je zien dat er een enorm aanbod is. Rotterdam is natuurlijk een stad met veel inwoners en alleen daarom al zijn kappers er dan ook in overvloed. Hier volgt een beschrijving van een aantal willekeurige kappers die gevestigd zijn in Rotterdam.

De klantvriendelijkheid van de Cosmo kapper

De Cosmo Kapper ligt aan de Coolsingel in Rotterdam. De Cosmo Kapper schenkt alle aandacht aan de klant en neemt alle tijd om het de klant naar wens te maken. Tijdens de behandeling geeft de Cosmo Kapper ook advies over je haar, bijvoorbeeld over wat je het beste staat en welke producten je het beste kunt gebruiken om het gewenste effect te bereiken.

Mogelijkheden bij Crescendo Kappers

Crescendo Kappers is sinds 1989 in Rotterdam gevestigd. Het bedrijf ligt in het centrum waardoor het goed te bereiken is. Er wordt gewerkt in de sectoren hairstyling, visagie, fotografie, bodypaint en theatergrime. Naast kapsalon heeft Crescendo Kappers dus nog veel meer te bieden. Deze kapsalon volgt de laatste trends en is altijd up to date betreffende de nieuwste mode. Inspiratie wordt gehaald uit workshops, opleidingen en van de straat. Er wordt uitsluitend gewerkt met Sebastian haircare en Schwarzkopf. Crescendo Kappers ligt aan de Mauritsweg in Rotterdam.

Kinki Kappers in Rotterdam

KinkiKappers ligt in Rotterdam op maar liefst drie plaatsen, namelijk aan de Coolsingel, de Nieuwe Binnenweg en de Zwart Janstraat. Kinki Kappers is een moderne zaak waar je voor alle stijlen en behandelingen terecht kunt. Samen met de klant wordt gekeken wat de wensen en de mogelijkheden zijn.

Christiaan; gespecialiseerd in huid en haar

Christiaan ligt aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Er wordt naar de wens van de klant gekeken en er wordt gezocht naar een kapsel dat bij je past. Specialiteiten zijn het knippen en het kleuren van haar. In Nederland en in het buitenland wordt vaak naar vernieuwingen gezocht, zowel op het gebied van haar- als op het gebied van huidproducten.

Een knipbeurt bij Haar van boven

Deze kapsalon is begonnen aan de Meent in Rotterdam. Ongeveer 10 jaar geleden is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Haar van boven is een begrip in Rotterdam en omstreken en de sfeer is er relaxed en de medewerkers gaan zeer professioneel te werk. Alle medewerkers hebben een jarenlange ervaring in haarverzorging. De nieuwste trends worden gevolgd waardoor het bedrijf ook echt met de tijd meegaat.

Kapsalon Elaine voor dames en heren

Deze dames- en herenkapperszaak is sinds de jaren '70 werkzaam in Rotterdam. Er werken alleen goed opgeleide kappers en kapsters die het vak verstaan en er wordt 5,5 dag per week gewerkt zodat men de klanten optimaal van dienst kan zijn. Kapsalon Elaine ligt aan de W. Kruiskade in Rotterdam.

Kapperszaken Rotterdam