background-image

Kappersgroothandel

Een kapper haalt zijn of haar producten meestal in een groothandel voor kappers. Hier heb je alle producten bij elkaar en kun je alles wat je nodig hebt in één keer kopen. De kappers groothandel is eigenlijk een grote winkel waar je kappersbenodigdheden kunt kopen van vele verschillende merken en in vele uitvoeringen, soorten en maten. Wat je uitgezocht hebt kun je direct afrekenen en meenemen of laten bezorgen als het een grote bestelling is. Deze wordt dan na enkele dagen bezorgd in je eigen kapperszaak.

Inkopen bij een groothandel voor kappers via internet

Tegenwoordig bieden veel groothandels hun producten via het internet aan. Je kunt dan via het internet je inkopen doen, waarna deze worden bezorgd per post of per koerier of door de leverancier zelf. Tegenwoordig zijn er ook internet groothandels die geen fysieke vestiging hebben die bezocht kan worden, maar enkel en alleen nog maar een internetwinkel. Enkele willekeurige groothandels voor kappers zijn de hierna genoemde. Kappers groothandel Janssen te Nijmegen Kappers groothandel Janssen is een allround groothandel voor zowel kappers als schoonheidsspecialisten. Het is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. De groothandel biedt een uitgebreid assortiment en ook kennis van alle producten. Zo kan er ter plekke de juiste uitleg gegeven worden. Naast de verschillende producten die men kan leveren, kan ook het interieur van een kapsalon of schoonheidssalon compleet verzorgd worden. De medewerkers hebben allemaal een opleiding gevolgd waardoor ze constant van de nieuwste trends en producten op de hoogte zijn. Het klantenbestand is door de goede service en kwaliteit die er geboden wordt, nog steeds groeiende. Een showroom is aanwezig en daar kun je onder het genot van een kop koffie of thee rustig eens bekijken wat er allemaal aangeboden wordt. Kappers Groothandel Janssen is gevestigd in Nijmegen aan de Lagelandseweg.

Hairdressers world; een online groothandel voor kappers

Hairdressers world heeft een enorme online winkel waar je vrijwel alle kappersspullen kunt kopen. Er worden producten aangeboden zoals droogkappen, borstels, drogers, kammen, mesjes, koffers, krultangen, stijltangen, tondeuses, meubilair zoals kappers wasbak. De spullen kun je meteen op de website bekijken en bestellen. Als je klaar bent dan kun je het bedrag afrekenen en worden de producten die je besteld hebt binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd. De website is zowel in het Nederlands als in het Duits en Engels te bekijken

Kappersproducten kopen bij Waxxa

Waxxa is actief in veel Europese landen en er worden veel haarproducten aangeboden. Zo vindt je er onder meer borstels, extensions, oefenmateriaal, interieur, bescherming en borstels en kammen. De merken die aangeboden worden zijn onder andere Babyliss, Candy, Goldwell, L'Oreal, Princess, Schwarzkopf, Vidal Sassoon en Wella. Naast het zoeken op productnaam kun je ook op merknaam zoeken. Producten kunnen direct via de website gekocht worden.

Kappersgroothandel