background-image

Het pH-wonderdieet als een reinigend dieet

Een van de belangrijkste principes in het pH-wonderdieet is het concept van het reinigen van je lichaam van de zure materialen die erin zijn opgebouwd. Het ph-wonderdieet is een reinigend dieet. Het voert een reiniging uit van het lichaam en zijn weefsels en organen. Deze reiniging is bijna alsof je de "herstart" knop op je lichaam zet. Alle aandoeningen die je hebt ontwikkeld door onjuiste voeding en levensstijl zullen beginnen te verdwijnen. Reinigende diëten zoals het pH-wonderdieet zullen helpen uw lichaam de voedingsondersteuning te geven die het nodig heeft om optimaal te functioneren.

Om te begrijpen wat een reinigingsdieet is, moet je begrijpen hoe het lichaam zichzelf reinigt. Het lichaam ontdoet zich van schadelijke elementen via de dikke darm, de huid, de longen en de blaas. De lever, de nieren en het lymfestelsel helpen allemaal bij deze reiniging. De lever is het orgaan in het lichaam dat primair verantwoordelijk is voor het ontgiften van het lichaam. Als de lever niet goed functioneert, kan hij gifstoffen zoals alcohol, nicotine, cafeÏne, pesticiden, drugs, antibiotica en additieven niet omzetten in afvalstoffen. Als je lever niet werkt, vergiftig je jezelf. De lever kan onder druk komen te staan door een slechte spijsvertering (het eten van bewerkte voedingsmiddelen), overgroei van gist, parasieten, uitdroging en onvoldoende waterinname.

Het reinigen van uw lever

Het reinigen van uw lever is het beste wat u kunt doen voor uw gezondheid en voor het herstel van de juiste pH-waarde in uw lichaam. Wanneer u een programma ondergaat, zoals het pH-wonderdieet dat de lever reinigt, vereist het normaal gesproken dat de lever harder werkt dan voorheen. U moet levende enzymen aan het dieet toevoegen in plaats van ze uit de lever te halen. De levende enzymen zullen het lichaam alkaliseren en de juiste pH herstellen. U kunt dit bereiken door biologische groenten in uw dieet op te nemen. De juiste alkaliserende groenten in het pH-wonderdieet zullen de lever ondersteunen en helpen herstellen naar zijn natuurlijke functioneren.

Als de lever wordt geholpen door een reinigend dieet, dan zal het hele lichaam worden geholpen. Als de lever eenmaal goed functioneert, kan hij beginnen met het elimineren van afvalstoffen. De lever zal de andere ontgiftende organen ondersteunen en zijn eigen werk beter kunnen doen.

Het Ph-wonderdieet kwalificeert als een reinigingsdieet omdat het een reinigende functie van de lever en de rest van je lichaam uitvoert. Het dieet bestaat voornamelijk uit rauw voedsel, eenvoudige eiwitten (bonen en peulvruchten), alternatieve volle granen en veel vers en zuiver water. Reinigende diëten bevatten minimaal vijf porties groenten per dag. In de meeste gevallen eten mensen twee keer zoveel als ze het pH-wonderdieet volgen. Dit wordt bereikt met het gebruik van verse groentesappen. Er zitten vier tot vijf porties groenten in slechts twee kopjes van geperste groenten.

Reinigende functie van het pH-wonderdieet

Het eten van kleine en frequente maaltijden is ook een belangrijk onderdeel van de reinigende functie van het pH-wonderdieet. De kleine maaltijden houden de calorie-inname op peil en geven je de kans om meer groenten aan je dag toe te voegen. Hoewel de voorkeur moet worden gegeven aan rauwe groenten, zijn licht gestoomde groenten ook heilzaam. Plantaardige eiwitten zoals bonen, soja en noten moeten ook worden opgenomen in elke kleine maaltijd voor energie en evenwicht.

De effecten van het pH-wonder-reinigingsdieet zijn geheel afhankelijk van uw eerdere gezondheidsniveau. Als je een dieet hebt gehad dat bestond uit vlees, verwerkte voedingsmiddelen en andere zuurvormende keuzes dan kunnen de reinigende effecten in het begin erg moeilijk zijn. Je lichaam zal zich moeten aanpassen aan het leven op basis van natuurlijke elementen in plaats van chemische. Maar uw inspanningen zijn het zeker waard.

Je leert de meest natuurlijke manier van eten en leert je lichaam te leven om te eten in plaats van te eten om te leven. Onthoud dat het leren eten op deze manier en het aannemen van een reinigend dieet een genezingsproces zal zijn en niet van de ene op de andere dag zal gebeuren. Als je de principes van het pH-wonderdieet overneemt, zul je beginnen je gezondheid ten goede te veranderen.

pH-dieet