background-image

Mijnvakantiecoach

Plannen, zoeken en boeken doen wij,
Uitzoeken, reizen en genieten doe jij!
Bepaal zelf je budget en bestemming...
En je vakantiecoach doet de rest!

Persoonlijk en uniek!

Voor een lage vergoeding gaat je persoonlijke vakantiecoach je uitgebreid advies geven over je bestemming en je reisroute plannen zoals jij het graag wilt hebben. Elke reis is dus persoonlijk en uniek!

Vervolgens gaat je vakantiecoach de beste priijzen bij de beste aanbieders zoeken. Je ontvangt een lijst met reisonderdelen die aan je budget en je wensen voldoen, en jij hoeft dan alleen maar te kiezen. Dat is de voorpret!

Omdat je reis uit verschillende losse reisonderdelen samengesteld wordt, is het boekingsproces heel flexibel. Het geeft onder andere de mogelijkheid om alleen een deel van de reis te laten regelen: je kunt dan zonder probleem een rondreis onderbreken met een familiebezoek bijvoorbeeld. Je kunt ook de reisboekingen makkelijk aanpassen aan je eigen betalingstermijnen of online deals. Dit is dus een makkelijke en prettige werkwijze!

Je vakantiecoach werkt met zowel dienstverleners online als lokaal, zodat je verantwoord op reis kan gaan en bijdragen aan duurzaam toerisme.
Je vakantiecoach wordt je partner. Je blijft dus altijd in contact met dezelfde persoon ook tijdens je vakantie als dat gewenst is, of als er wat is!
Met de diensten van een vakantiecoach, bespaar je niet alleen tijd, maar je bent verzekerd van een op maat gemaakte reis bestaand uit je eigen keuzes en prijzen.

Je vakantiecoach is je partner vanaf de planning van je persoonlijke vakantie tot de terugkomst hiervan!


Bekijk ook onderstaande foto's om een indruk te krijgen.

© 2022 deBesteGids.nl - Gebruikte foto's: Pixabay.com