background-image

Maak een clubblad voor jouw vereniging

Wanneer je een club hebt, en hier graag een clubblad van wil hebben, dan kan het nog best lastig zijn hier een geschikte aanbieder voor te vinden. Waar kun je terecht voor een snelle levering en waar moet je op letten?

Waarom een clubblad?

Een clubblad is een goede manier om leden of belangstellenden op de hoogte te houden van jouw club. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt bij een sportclub, een scoutinggroep of een vereniging mensen die iets voor elkaar proberen te krijgen. Met een clubblad kun je meer informatie geven, maar het kan ook helpen voor meer naamsbekendheid. Dit is natuurlijk altijd handig. Ga bijvoorbeeld op een evenement staan en deel daar wat clubbladen uit. Dit wordt vaak wel gewaardeerd. Dit soort periodieken kunnen heel goed werken.

Waar moet je op letten voor jouw clubblad?

Wanneer je een clubblad hebt ontworpen dat je naar je clubleden wilt sturen, zijn er enkele dingen die je in de gaten moet houden. Wat voor een formaat moet het clubblad bijvoorbeeld hebben en welk type papier wordt ervoor gebruikt? Het is ook mogelijk om het clubblad in kleur te laten drukken of alleen in zwart-wit. Wanneer je dit soort keuzes hebt gemaakt, kun je het clubblad werkelijk laten drukken. Hoeveel heb je er nodig? Stuur je het alleen naar de clubleden of ook naar andere mensen die belangstelling hebben? Zorg dat je dit soort dingen goed van tevoren duidelijk hebt. Daarna kun je zorgen voor de inhoud van jouw boekjes, door bijvoorbeeld clubleden wat te laten schrijven.

Waar laten drukken?

Je kunt clubbladen, periodieken of andere boekjes gemakkelijk laten drukken via kopieerwerk.nl . Deze website hanteert een snelle levering en het is mogelijk om alles zowel in kleur als in zwart wit bedrukt te krijgen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Wanneer je vragen hebt of niet helemaal goed weet wat je moet doen, kun je altijd om advies vragen. Kopieerwerk.nl heeft ook een landelijke levering. Het maakt dus niet uit waar je in Nederland zit, je kunt het altijd bestellen en de clubbladen worden netjes aan je geleverd.

Enkele voorbeelden van door ons gemaakte clubbladen:

© 2023 deBesteGids.nl